Virtuella spel att spela via Zoom

Idag finns det många videochatt-alternativ tillgängliga på casino-utan-svensk-licens.com. En relativt ny sådan är Zoom som används för möten, online-undervisningar, kontakt på distans med flera. Men du kanske också vet att Zoom-samtal har en tendens att bli lite repetitiva och då kan det vara trevligt med några virtuella partyspel på däck för att skaka om saker och ting. I denna artikel har vi tagit fram några roliga virtuella spel som du och ditt sällskap över Zoom kan underhålla er med. Zoom är en möjlighet för många ting och lyckligtvis är denna plattform bra för att spela spel, vilket innebär att du kan gå från ett virtuell samtal till spelkväll på några minuter. Oavsett om du föredrar ord-spel, trivia spel eller online spel som du kan spela på appar och webbplatser, finns det många Zoom spel att välja mellan. Listan nedan över enkla spel som du kan spela på Zoom kommer att se till att ditt nästa virtuella samtal blir en underhållande sådan.

Virtuella spel – 20 frågor

Lär känna dina vänner och familj ännu bättre under de kommande månaderna genom att spela 20 frågor på dina Zoom samtal. Det här klassiska spelet är lika enkelt som det låter. Du ställer frågor till varje medlem i din grupp med 20 kreativa frågor. Oavsett hur väl ni känner varandra, kommer det säkert att finnas plats för några överraskningar.

Virtuella spel – kort mot mänskligheten

Om ditt Zoom samtal är endast för vuxna, prova ett spel som Cards Against Humanity. PlayingCards.io gjorde en gratisversion som heter Remote Insensitivity som låter dig spela på din mobil medan du videochattar på datorn. Skicka länken via chatten till ditt personliga spelrum till alla och ni är redo för att spela.

Virtuella spel – charader

Charader är ett grundläggande spel som enkelt kan överföras till Zoom. Dela upp din grupp i två lag och använd en idégenerator för att välja dina ord och fraser. Personen som spelar charader använder Zooms “spotlight” funktionen, och deras team har en minut på sig att lista ut frasen.

Virtuella spel – scattergories

Scattergories är ett roligt spel som du kan spela med Zoomers i alla åldrar. Reglerna är enkla, det finns en bokstav och fem olika kategorier att välja emellan. Du har 60 sekunder på dig att komma på ett ord som passar i varje kategori och som börjar med den valda bokstaven. Ju mer unikt ditt svar är jämfört med dina vänners svar, desto fler poäng får du.

Virtuella spel – mest troligt att…

Detta ungdomsspel är ett roligt sätt att lära känna dina vänner på.  Posera olika “mest troligt att” scenarier – till exempel “mest sannolikt att åka till nordpolen” eller “mest troligt att bli en djurskötare” och bestäm vilken vän som är mest sannolikt att göra den saken.

Virtuella spel – trivia

Låt inte dessa trivia kunskaper falla dig förbi. Du kan fortfarande öva dem medan du har social distans. Trivia går att spela på Zoom via olika generatorer där du kan ställa frågor. Därefter skickar varje person sitt svar i en gemensam Zoom chatt.

Virtuella spel – namn, plats, djur, sak

Detta populära barnspel fungerar bra på Zoom. För att spela, välj en bokstav. Varje spelare måste lista en känd persons namn, en plats, ett djur och en sak som börjar med den bokstaven. Den första personen som skriver in dem i Zoom-chatten vinner.